Økonomi

Når man sender et barn på efterskole er prisen naturligvis en betydelig faktor. Man skal blot huske på, at et efterskoleophold er en investering, der kommer eleverne til gode resten af livet. Et efterskoleophold sætter sig spor og er noget man husker.

På Tømmerup dækker ugeprisen, altså udover efterskoleopholdet, også et sæt skoletøj (i 22/23 er det en hoodie, en t-shirt og et par træningsbukser.),  skituren til Østrig og to linjefagsrejser.

Efterårsrejsen er til Tjekkiet eller Berlin, og er en ryste-sammen-tur. Linjefagsrejsen i foråret er mere linjefagsorienteret og går alt efter linjefag mod Bali, San Fransisco, New York og Kenya. Hvis man skal vaccineres i forbindelse med rejserne, skal man selv sørger for det hjemme ved egen læge.

Alle får statstilskud til et efterskoleophold. Tilskuddet beregnes ud fra husstandens samlet indtægt to år før skolestart (uanset om man boede sammen på det tidspunkt). Skal man starte på på efterskole i 2023, er det altså indkomsten for 2021 der er afgørende for tilskuddet. Der er fradrag for søskende under 18 år der er hjemmeboende.

Man skal ikke selv gøre noget aktivt for at søge tilskud. Vi har et skema, I bliver bedt om at udfylde, og så klarer vi resten. På baggrund af jeres tilskud beregner vi jeres ugepris.

 

Find jeres pris

Statstilskuddet gives til alle forældre, men er reguleret efter husstandsindkomsten. Se nærmere på linket nederst på siden eller ring til Christina Pagh på kontoret for nærmere oplysninger.

I skoleåret 2022/2023 er prisen 2890 kr. pr. uge i 42 uger. I skoleåret 2023/24 er ugeprisen 2990 kr. pr. uge.

Betaling for studieture og fælleslejrskole er inkluderet i denne pris.

Indmeldelsesgebyr udgør 2400 kr.

Der ydes statstilskud efter indtægtsregulerede takster vedtaget i finansloven for det pågældende år. Beregn jeres pris online.

Beregn pris