Er du klar til at udfordre dine grænser?

Vil du være med til at skabe og afholde events, der har til formål at indsamle penge til og oplyse om humanitære projekter i Kenya? Og brænder du for at lave film, tage billeder og at komme ud over scenekanten?

På GLOBAL Projekt- og Eventlinjen arbejder vi sammen for at gøre en forskel. I samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke udvælger vi humanitære projekter i Kenya, som vi ønsker at støtte.

Studietur til

Berlin & Kenya

I efteråret rejser vi på en lille studietur til Berlin, hvor vi bl.a. skal besøge forskellige virksomheder/projekter, der har fokus på at skabe social forandring i verden.

I foråret rejser vi til Kenya, en tur arrangeret i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke. Vi skal bo på en højskole, undervises af lokale kenyanere i bl.a. Swahili og kulturforståelse, diskutere udviklingsspørgsmål fra et kenyansk perspektiv, på safari i naturreservat, opleve lokal Masai-stamme samt besøge de humanitære projekter vi har indsamlet penge til. Vi skal tage del i arbejdet på projekterne, og møde de mennesker, der er involveret. Vi skal have projekterne helt ind under huden og mærke hvordan de gør en forskel.

Tømmerup Efterskole 2020 Komprimeret 04163 (1)

Oplev Berlin og Kenya

Om linjen

Som elev på linjen skal du samarbejde om at skabe, organisere og afholde indsamlingsevents. Gennem egenproducerede film og plakater, skal du være med til at skabe opmærksomhed om eventen og de humanitære projekter pengene går til. Sideløbende med event-arbejdet vil vi undersøge, lære om og diskutere forskellige temaer. F.eks. ”Hvordan skaber vi udvikling, der forbedrer liv og levevilkår?”, ”Hvad er kultur og hvordan skaber vi berigende kulturmøder?”, ”Hvordan hjælper vi bæredygtigt?”, ”Hvad er FN’s Verdensmål?” og ”Frivillighed – hvad kan det?”.

Senere på året skal du sammen med linjen på en lille turné, hvor I skal fortælle om jeres projekter til andre.  Gennem oplæg og udstillinger vil du øve dig på at blive en dygtig formidler i ord og billeder, og vi skal afprøve forskellige virkemidler. Du vil lære at komme udover scenekanten og turde indtage et rum, hvor mange øjne stirrer på dig.

Vil du være med på en linje hvor kultur, udvikling og kreativitet er i højsædet? Så skal du vælge GLOBAL Projekt- og Eventlinjen.

Linjens discipliner

list-to-do Eventkoordinering
camera-studio Filmproduktion
megaphone-1 Formidling
cash-payment-coin Indsamling
help-wheel Humanitære projekter
bulb-1 Idéudvikling
saving-piggy-dollars Fundraising
Kulturmøde
messages-bubble-question-alternate Udviklingsspørgsmål
ecology-globe-hand FNs verdensmål

Undervisere på linjen

245X335 Stine 1

Stine Vig Ørnsholt (SØ)

Lærer
Matematik - Engelsk - Global og Event