Efterskolelivet

Et år på efterskole skiller sig markant ud fra et almindeligt skoleår. Du ”flytter hjemmefra” i et år og får en hverdag uden dine forældre og søskende, men blandt en masse nye, stærke venskaber. I starten skal du sikkert vænne dig til dit nye efterskoleliv, men efter få uger garanterer vi, at du ikke vil ønske det anderledes, og alt om hjemve og gamle vaner er glemt. Det er helt unikt på den fede måde, at lære, opleve og bo sammen med sine bedste venner. Når skoleåret er omme, vil du se tilbage på et uforglemmeligt år i dit liv. Et år, hvor du gav meget af dig selv – men fik det hele tifoldigt igen.

Plads til alle

Ét af vores mantras er, at der på Tømmerup Efterskole skal være plads til at udforske mere. Det gør vi alt for at efterleve, og derfor er det vigtigt for os, at du får den bedste start på dit skoleår og dit nye efterskoleliv. For når du kommer rigtigt fra start, så får du også de bedste rammer til at udforske nye sider af dig selv, interesser, oplevelser og venskaber. Her er plads til alle, og alle elever er i samme båd, hvilket hurtigt skaber et helt unikt, stærkt fællesskab.

På skolen er der altid nogle voksne til at lytte, motivere dig, trøste og gi et skulderklap, når du har brug for det. Derfor vil du også opleve at få et helt unikt forhold til dine lærere, som giver sig tiden til at lære dig at kende – både fagligt og personligt.

Bliv elev

Velkommen til et fantastisk og uforglemmeligt år i dit liv. Et år, hvor du sammen med nye venner får mulighed for at udforske verden, dine interesser og nye sider af dig selv. Kom og besøg os, så du kan blive tilmeldt!

Besøg os