Er du klar til at teste dine grænser?

Hvis du har viljen og lysten til at udfordre dig selv i det fri gennem fysiske aktiviteter, så er Sport & Adventure helt sikkert noget for dig. Vi kaster os ud i friluftslivet og ekstremsport, hvor du vil opleve adrenalinsus, og at dine egne personlige grænser rykker sig. På Sport & Adventure kan du vælge mellem 13 forskellige discipliner lige fra BMX, Mountainbike (MTB) og Klatring til Havkajak, SUP og Outdoor-liv.

Vi er en efterskole med Men vi udøver også almindelige sportsdiscipliner og lægger stor vægt på det sociale fællesskab på linjen. Vi hepper på hinanden, har hinandens ryg og er der for hinanden, når vi sammen udforsker de mange outdoor- og adventurediscipliner.

Studietur til

Løkken & Bali

På Tømmerup Efterskole handler det om at udforske mere – og det gør vi i den grad også udenfor klasselokalet. Så ha’ passet klar, for til foråret rejser vi til Bali, hvor dykning bliver centrum for rejsen.

Vi tager nemlig PADI dykkercertifikat, samtidig med at vi får én på opleveren og skaber en masse minder sammen gennem helt unikke øjeblikke.

Efterskole med adventurelinje på Sjælland

Oplevelser fra turen til Bali

Om linjen

I skolens baghave har vi den fedeste adventurebane, der indbyder til masser af gode timer og sved på panden.

Du behøver bestemt ikke at være øvet idrætsudøver i forvejen – alle er velkomne på linjen. Det vigtigste er, at du er klar på at udforske dine egne personlige grænser, fysik og mentalitet i fællesskab med nye, stærke venskaber.

Vi dyrker glæden ved sport, friluftsliv og at bruge sin krop aktivt, og derfor forventer vi, at du deltager på linjen med motivation og engagement.

Du kan blandt andet maxe ud på adrenalinkontoen i Disciplinerne Adventurerace, Motocross eller Klatring/Rapelling, styrke kroppen med Militær/crosfit eller udforske frilufts- og outdoorlivet med outdorr-liv ("alene i vildmarken") Havkajak eller UV-jagt.

Linjens discipliner

BMX
MTB
Padi-dykker
Svømmetest i åbent hav
canoe-1 Havkajak
nautic-sports-surfing SUP
diving-gun UV-jagt
Adventurerace
Klatring/Rapelling
Kickboksning
Militær/crossfit
Motocross
Outdoor-liv ("alene i vildmarken")

Undervisere på linjen

Image0
Billede af Jonas Gindesgaard (JO)

Jonas Gindesgaard (JO)

Viceforstander
Sport & Adventure
Lone Brandborg Lærer
Billede af Lone Brandborg (LB)

Lone Brandborg (LB)

Lærer
Sport & Adventure - Dansk - Idræt
Thomas Wermuth Lærer
Billede af Thomas Wermuth (TW)

Thomas Wermuth (TW)

Lærer
Sport & Adventure - Idræt - Matematik
Kim Rasmussen Lærer
Billede af Kim Rasmussen (KR)

Kim Rasmussen (KR)

Lærer
Sport & Adventure - Idræt - Dansk