Kom til Efterskolernes Aften den 10. januar kl. 18-21.

Vi håber, du har lyst til at komme og se skolen, mærke stemningen, snakke med vores søde elever og lærere og i det hele taget bare komme lidt tættere på efterskolestemningen :smile:

Der er ikke tilmelding, du skal bare møde op.

Program for aftenen
Hele aftenen er der fuld gang i vores hal, hvor alle linjefag har en stand. Her kan du hører vores elever og lærer fortælle mere om lige nøjagtig det linjefag, der interessere dig og selvfølgelig også om vores linjefagsrejser. Hvis du ligefrem er så langt, at du allerede er tilmeldt og har fået en plads, så klare vi da også en optagelsessamtale :wink:

Hele aftenen er der selvfølgelig mulighed for at få en rundvisning af vores elever og snakke meget mere med dem om, hvordan det er at gå på efterskole.

I musiksalen vil der være filmklip og billeder fra både rejser og hverdag, der kører i loop og giver dig et unikt indblik i alle de oplevelser, du kun få som elev på Tømmerup.

Vil du eller dine forældre høre Lars, vores forstander, fortælle mere om Tømmerup Efterskole, om hvilke rammer vi har, hvad vi tilbyder - og ikke mindst, hvad vi forventer af dig som elev, så kig forbi spisesalen på følgende tidspunkter:

  • Kl. 18.15 - oplæg i spisesalen omkring skolen
  • Kl. 19.00 - oplæg i spisesalen omkring skolen
  • Kl. 19.45 - oplæg i spisesalen omkring skolen
  • kl. 20.15 - oplæg i spisesalen omkring skolen

Mange af de faciliteter vi bruger i dagligdagen - E-sport, klatrevæg, idrætsfaciliteter og BMX-banen, ligger i Tømmerup Hallen. Her har vi en lærer og flere elever stående klar til at tage imod dig, så når du kører videre, så husk at svinge forbi hallen.

Adressen til Tømmerup Hallen er:
Tømmerupvej 20
4400 Kalundborg

Psst... hallen ligger kun 2 min. fra efterskolen.

Aftenen igennem står køkkenet selvfølgelig for lækker forplejning.

Bemærk: Vi har meget få pladser til skoleåret 24/25. På linjefaget sport/adventure er der kun ledige pigepladser i skoleåret 25/26. Orienter dig gerne på siden med optag, for at se om vi stadig har en plads til dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte kontoret, som er klar til at hjælpe, hvis du har brug for at vide mere.

Ledige pladser

Læs meget mere om hvordan du bliver optaget Tømmerup Efterskole

Optagelse på Tømmerup Efterskole

Vi glæder os til at se dig.