Bliv elev på Tømmerup

Velkommen til et fantastisk og uforglemmeligt år i dit liv. Et år hvor du sammen med nye venner får mulighed for at udforske verden, dine interesser og nye sider af dig selv.

Tømmerup Efterskole er for dig, der gerne vil blive studieparat og give både din personlige og faglige udvikling et boost. Men det er også for dig, der gerne vil have et år med et stærkt fællesskab og nye venner. Venner som du rejser ud i verden og skaber uforglemmelige minder med.

Vi udbyder 4 spændende linjer; Global Projekt- og eventlinje, hvor vi i løbet af året tager på studieture til Berlin og Kenya. Drama & Performance, hvor studieturene går til Berlin og New York og linjen Sport & Adventure, hvor turene går til Tjekkiet og Bali. Sidst, men ikke mindst, en eSportlinje, som rejser til Tjekkiet og San Fransisco. Du kan læse meget mere om linjer og studieture ved at klikke på linket herunder.

SE LINJER

 

Tilmelding til Tømmerup

Her kan du tilmelde dig kommende skoleår. Du og dine forældre er altid velkomne til at komme på besøg og opleve efterskolelivet.

Husk at du i forbindelse med din tilmeldelse skal deltage i et informationsmøde, du kan tilmelde dig et informationsmøde ved at klikke her.