Efterskole­livet

Et år på efterskole skiller sig markant ud fra et almindeligt skoleår. Du ”flytter hjemmefra” i et år, og får en hverdag uden dine forældre og søskende, men blandt en masse nye, stærke venskaber. I starten skal du sikkert vænne dig til dit nye efterskoleliv,  men efter få uger garanterer vi, at du ikke vil ønske det anderledes og alt om hjemve og gamle vaner er glemt. Det er helt unikt på den fede måde, at lære, opleve og bo sammen med sine bedste venner. Når skoleåret er omme, vil du se tilbage på et uforglemmeligt år i dit liv. Et år hvor du gav meget af dig selv – men fik det hele tifoldigt igen.

Plads til alle

Ét af vores mantras er, at der på Tømmerup Efterskole skal være plads til at udforske mere. Det gør vi alt for at efterleve, og derfor er det vigtigt for os, at du får den bedste start på dit skoleåret og dit nye efterskoleliv. For når du kommer rigtig fra start, så får du også de bedste rammer til at udforske nye sider af dig selv, interesser, oplevelser og venskaber. Her er plads til alle, og alle elever er i samme båd, hvilket hurtigt skaber et helt unikt, stærkt fællesskab.

På skolen er der altid nogle voksne til at lytte, motivere dig, trøste og gi et skulderklap når du har brug for det. Derfor vil du også opleve at få et helt unikt forhold til dine lærere, som giver sig tiden til at lære dig at kende – både fagligt og personligt.

Sport & adventure
Drama & Performance
Verdenslinjen
”Det har været et helt uforglemmeligt år. Jeg har lært så meget om mig selv, som jeg vil tage med mig videre herfra.”
"Jeg vil aldrig glemme mit år på Tøfe. Jeg har fået en masse helt fantastiske venner for livet og jeg er blevet en bedre version af mig selv."
”At være sammen med vennerne hele tiden er det bedste ved at gå på efterskole.”
”Vores fælles skitur til Østrig er helt klart et af årets højdepunkter. Eleverne inddeles i hold og får skitræning af en østrigsk skiinstruktør. Om aftenen hygger vi os på Skihotellet.”
”Forskelligheder er en kilde til berigelse.”
Billede af Oscar, Sport & Adventure Oscar, Sport & Adventure
Billede af Julie, Drama & Performance Julie, Drama & Performance
Billede af Bjarke, Verdenslinjen Bjarke, Verdenslinjen
Billede af Andrè Monschein, lærer på Sport & Adventure Andrè Monschein, lærer på Sport & Adventure
Billede af Stine Vig Ørnsholt, lærer på Verdenslinjen Stine Vig Ørnsholt, lærer på Verdenslinjen
Se vores spændende linjer
Klik her
Start på Tømmerup Efterskole
Bliv elev