Udforsk verden

“Learning will fill your pocket. Adventures will fill your soul.”

På Tømmerup Efterskole går vi meget op i, at læring og oplevelser går hånd i hånd. Vi tror på, at man lærer bedst ved at udforske verden – og rent faktisk opleve de ting, man hører om i klasselokalet.

Derfor er vores efterskoleår også krydret med en spændende studietur, der netop indbyder til at udforske verden. Herunder kan du læse om studieturene.

main

Tjekkiet og Bali

Med Sport & Adventure

På efterårets tur til Tjekkiet bliver du udfordret i et fremmed miljø via forskellige discipliner som fx rappelling og down-hill biking. Sammen med eSportseleverne skal du arbejde med teambuilding.
På forårets tur til Bali giver Sport & Adventurelinjen dig en helt unik oplevelse, nemlig at tage et globalt PADI dykkercertifikat, der er gyldigt i hele verden, og giver adgang til at dykke uden specielt opsyn.

Her lærer vi at tage os af hinanden under vandet, lærer om miljøet, og hvor vigtigt det er at passe på vores planet – såvel på land, men også under vand. Du vil lære dykkersprog, som er det tegnsprog man bruger under vandet, for da det ikke er muligt at snakke, er det vigtigt at kunne vise alle tænkelige situationer med håndtegn.

Du får også undervisning i, hvordan man udregner, hvor meget ilt du skal bruge per time under vand, samt hvor længe du skal holde dig over vandet efter et dyk. Alt dette foregår i det smukke Bali, hvor der er perfekte dykkermuligheder.

I pauserne mellem de forskellige dykninger har vi indlagt andre adventure aktiviteter som riverrafting og mountainbike. Der bliver også tid til at lege turist.

Gå til linjen

main

Berlin og New York

Med Drama & Performance

I efteråret rejser vi til Berlin, hvor vi udforsker den tyske metropols teater- og musikliv. Dramalinjens forårstur går til New York, hvor vi oplever livet i ”The Big Apple,” og ser de store turistattraktioner.

Naturligvis skal en aften eller to bruges i teateret på Broadway, ligesom vi besøger New York Film Academy, hvor vi hører om diverse spændende uddannelser indenfor denne branche, og får en times workshop med en skuespiller.

Gå til linjen

main

Berlin og Kenya

Med GLOBAL Projekt- og Eventlinjen

I efteråret rejser vi på en lille studietur til Berlin, hvor vi bl.a. skal besøge forskellige virksomheder/projekter, der har fokus på at skabe social forandring i verden.
I foråret rejser vi til Kenya, en tur arrangeret i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke.

Vi skal bo på en højskole, undervises af lokale kenyanere i bl.a. Swahili og kulturforståelse, diskutere udviklingsspørgsmål fra et kenyansk perspektiv, på safari i naturreservat, opleve lokal Masai-stamme samt besøge de humanitære projekter vi har indsamlet penge til.

Gå til linjen

main

Tjekkiet og San Fransisco

Med eSportslinjen

Vi tager sammen med Sport & Adventurelinjen til Tjekkiet på studieturen i efteråret. Her bliver indholdet teambuildning, således at der kan skabes perfekt basis for det samarbejde, der skal gøre dig og dit eSportshold klar til kamp.

Til foråret går studieturen til San Fransisco, hvor du sammen med dine kammerater får mulighed for at overvære en stor eSportsturnering. Vi arbejder også på et besøg i Silicon Valley hos en af de store spillere på computermarkedet.

Gå til linjen