main

Drama & performance­linjen

Elsker du at lave teater og performe? Eller kunne du tænke dig at blive mere tryg ved at stå foran et publikum?

Måske har du allerede en kæmpe interesse for dans, performance, drama og film eller måske kunne du bare godt tænke dig, at udforske denne verden mere? På Drama & Performance får du lov at bringe dit indre legebarn frem og vores vigtigste mantra er, at vi skal have det sjovt mens vi udforsker sider af os selv og samtidig bliver klogere på alle de aspekter der rører sig indenfor drama, teater og dans.

Hvis du i forvejen elsker at stå på en scene og måske drømmer om at arbejde med dette i fremtiden, så er linjen helt sikkert stedet, hvor du kan afprøve dine kompetencer og dyrke din passion. Måske kunne du godt tænke dig, at blive mere tryg ved at stå foran et publikum og så er du helt sikkert også velkommen på Drama & Performance. Alle skal føle sig trygge og derfor er det vigtigt, at vi dyrker teamånden og respekterer hinanden.

Fællesskabet på linjen er derfor helt unikt og om du er nybegynder eller øvet spiller ingen rolle – alle er lige vigtige på scenen.

Linjens discipliner

Teaterhistorien
Små forskellige teaterstykker
Kropssprog
Sang
Dans
Improvisation
Teatersport og -øvelser
Vi laver flashmob
Producerer en lille film
Vi udforsker
Berlin og New York
Mere om studieturene
main

Oplev Broadway i New York

Drømmer du om at besøge ”The Big Apple” og naturligvis opleve Broadway, hvor den ægte og autentiske teater ”feeling ” mærkes? Så ha’ passet klar, for turen går til selveste New York, hvor vi også besøger New York Film Academy.

Læs mere om studieturene ved at klikke i boksen herover.

Se vores film
main