main

eSport

På eSportlinjen undervises der i to spil: Counter Strike og League of Legends. Begge disse spil, som spilles i hold, er præget af konkurrence, fairness og samarbejde.

I faget lægger vi vægt på koordination, kommunikation og sociale kompetencer. Altså at kunne samarbejde, men der lægges også vægt på at udvikle den enkelte elevs evner som spiller, samt at det selvfølgelig er vigtigt med en sund gaming kultur med fokus på kost, fysisk- og mental træning.

Faget kræver, at man sammen med sit hold er villig til at arbejde hårdt og målrettet for at blive bedre. Lige som andre steder kræver det ”øvelse at blive mester”.

I eSport dyster vi også online mod andre eSportshold, og vil deltage i turneringer med eksempelvis andre efterskoler.

Undervisningen foregår i samarbejde med den lokale forening TGU.

eSportlinjen tager på studietur til Tjekkiet i starten af skoleåret, hvor temaet er teambuilding. I foråret går studieturen til San Fransisco, som er et af verdens IT- og eSportsbrændpunkter.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om eSport og gaming på gaming.dk

Linjens Dicipliner

Koordination
Kommunikation
Sociale kompetencer
Kost
Fysik træning
Mental træning
Strategisk tænkning
Mountainbike
Gaming
Hardware
Software
Vi udforsker
Tjekkiet og San Fransisco
Mere om studieturene
main

Udforsk Tjekkiet og San Fransisco

Vi tager sammen med Sport & Adventurelinjen til Tjekkiet på studieturen i efteråret. Til foråret går studieturen til San Fransisco, hvor du sammen med dine kammerater får mulighed for at overvære en stor eSportsturnering.

Læs mere om studieturene til Tjekkiet og San Fransisco ved at klikke i boksen herover.

Se vores film
main