main

Sport & Adventure

Er du klar til at få sved på panden og afprøve nye grænser i de fedeste omgivelser?

Hvis du har viljen og lysten til at udfordre dig selv gennem fysiske aktiviteter, så er Sport & Adventure helt sikkert noget for dig. Vi kaster os ud i ekstremsport, hvor du vil opleve adrenalinsus og at dine egne personlige grænser rykker sig.

Men vi udøver også almindelig sportsdiscipliner og lægger stor vægt på det sociale fællesskab på linjen. Vi hepper på hinanden, har hinandens ryg og er der for hinanden når vi sammen udforsker de mange adventure discipliner.

I skolens baghave har vi den fedeste adventure bane, der indbyder til masser af gode timer og sved på panden.

Du behøver bestemt ikke at være øvet idrætsudøver i forvejen – alle er velkomne på linjen. Det vigtigste er, at du er klar på at udforske dine egne personlige grænser, fysik og mentalitet i fællesskab med nye, stærke venskaber.

Vi dyrker glæden ved sport og at bruge sin krop aktivt og derfor forventer vi, at du deltager på linjen med motivation og engagement.

 

Linjens Dicipliner

BMX
Golf
Militærbane
Klatring/Rapelling
Kickboksning
Grundtræning/Pulstræning
Boldbasis
Mountainbike
Amerikansk Fodbold/La Crosse
Springgymnastik
Survivalgames
Svømmetest i åbent vand
Vi udforsker
Tjekkiet og Bali
Mere om studieturene
main

Bliv certificeret dykker i Bali

På Tømmerup Efterskole handler det om at udforske mere – og det gør vi i den grad også udenfor klasselokalet. Så ha’ passet klar, for til foråret rejser vi til Bali, hvor dykning bliver centrum for rejsen.

Vi tager nemlig PADI dykkercertifikat, samtidig med at vi får én på opleveren og skaber en masse minder sammen gennem helt unikke øjeblikke.

Læs mere om studieturene ved at klikke i boksen herover.

Se vores film
main

Se vores oplevelser fra Bali

Se vores oplevelser
main