Store oplevelser

...skaber både læring og uforglemmelige minder. Og dét er især, hvad Tømmerup Efterskole står for. Hos os kan du vælge mellem 4 spændende linjer, der alle indbyder til store oplevelser, både i klasselokalet og ude i den store verden, når vi drager på studieture til Berlin, Bali, Tjekkiet, Kenya, San Francisco, New York og Los Angeles.

Hvad enten du interesserer dig for verdensbilledet; kulturelle og politiske emner, gerne vil røre dig hver dag og afprøve nye grænser i forskellige udendørs aktiviteter, elsker udfordringerne gaming eller har en danser og performer gemt i maven, så har vi linjerne der passer til dine interesser.

Musik, Sang & Performance

Elsker du at lave teater og performe? Eller kunne du tænke dig at blive mere tryg ved at stå foran et publikum?

På Musik, Sang & Performance får du lov at bringe dit indre legebarn frem og vores vigtigste mantra er, at vi skal have det sjovt mens vi udforsker sider af os selv og samtidig bliver klogere på alle de aspekter der rører sig indenfor drama, teater og dans.

Se linjen

Re-Design & Eventlinjen

Vil du være med til at skabe og afholde events, der har til formål at indsamle penge til og oplyse om humanitære projekter i Kenya?

Brænder du for at lave film, tage billeder og at komme ud over scenekanten? På Re-Design og Eventlinjen arbejder vi sammen for at gøre en forskel. I samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke udvælger vi humanitære projekter i Kenya, som vi ønsker at støtte. Som elev på linjen skal du samarbejde om at skabe, organisere og afholde indsamlingsevents. 

Se linjen

Sport & Adventure

Er du klar til at få sved på panden og afprøve nye grænser i de fedeste omgivelser?

Hvis du har viljen og lysten til at udfordre dig selv gennem fysiske aktiviteter, så er Sport & Adventure helt sikkert noget for dig. Vi kaster os ud i ekstremsport, hvor du vil opleve adrenalinsus og at dine egne personlige grænser rykker sig. Men vi udøver også almindelig sportsdiscipliner og lægger stor vægt på det sociale fællesskab på linjen.

Se linjen

E-sport

På eSportlinjen undervises der i to spil: Counter Strike og League of Legends. Begge disse spil, som spilles i hold, er præget af konkurrence, fairness og samarbejde.

I faget lægger vi vægt på koordination, kommunikation og sociale kompetencer. Altså at kunne samarbejde, men der lægges også vægt på at udvikle den enkelte elevs evner som spiller, samt at det selvfølgelig er vigtigt med en sund gaming kultur med fokus på kost, fysisk- og mental træning.

Se linjen