Besøg os

Book et informationsmøde

Er du interesseret i, hvad det vil sige at være elev på Tømmerup Efterskole, eller skal du i forbindelse med din tilmelding til skolen booke et informationsmøde? Så skal du skrive dig op lige her!

Dette er kun en booking til et infomøde - det er ikke en tilmelding til efterskolen. Læs om selve tilmelding og optagelsesproceduren på denne side: Tilmelding til Tømmerup Efterskole.

Se om der er ledige pladser til din årgang - læs mere her.

Til et infomøde vil vi fortælle om skolen, og om de rammer vi laver efterskole efter. Vi vil også fortælle dig lidt om de forventninger, vi har til dig som elev - for det har vi nemlig også.

Udover et fælles oplæg vil der være en personlig samtale med en lærer. Her kan du også få svar på mange af dine spørgsmål.

Du vil selvfølgelig også blive vist rundt på skolen af vores nuværende elever. De viser rundt på værelserne, fællesområderne, og de ser alle vores faciliteter - og så kan de selvfølgelig fortælle dig, hvordan det er at være efterskoleelev på Tømmerup.

Efter et besøg har du forhåbentlig den rette "mavefornemmelse" og glæder dig rigtig meget til, du skal starte på efterskole.